Strona glwna, home, start Forum dyskusyjne, fora, dyskusja Rncyklopedia, flora, rosliny, florapedia Galeria zdjec, foto, zdjecia, fotoflora Pielegncja roslin, piecza, hodowla, rozmnazanie Wyposazenie, sprzet, akcesoria, narzedzia Zasady, regulsminy, formalnosci, prywatnosc Kontakt z nami, adresy, telefony
 
Forum Ogrodnicze FloraForum.eu
Maja 07, 2021, 15:03:50
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:
Informujemy, iż na Facebooku została utworzona grupa o nazwie floraforum , która umożliwi nam szybką komunikację.  Grupa ma status „tajna” i ma przede wszystkim zrzeszać członków tego Forum. Każdą osobę chętną do uczestnictwa prosimy o podawanie namiarów na siebie w specjalnie utworzonym temacie  najlepiej poprzez wrzucenie linku do swojego profilu. Ważne merytorycznie tematy roślinne i Wasze cenne spostrzeżenia w tym zakresie nadal miło będziemy widzieć na forum, które pozostaje dla nas wartościowym i długoterminowym źródłem informacji. Żeby ułatwić wrzucanie zdjęć z fb bezpośrednio na forum (z pominięciem hostingów) podajemy instrukcję.
Do zobaczenia na grupie.

Administracja
Strony: « 1 2   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Jak zrobić keiki z uciętej starej pseudobulwy  (Przeczytany 13347 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
britvictango
Rezydent
****
Offline Offline

Płeć: Mężczyzna
Wiadomości: 3679



« Odpowiedz #30 : Stycznia 19, 2014, 17:35:20 »

Będzie z pewnością - kwestia czasu. Jednak jak maluchy będą korzonki produkować, to trzeba bardzo na wilgotność uważać - ciut za dużo i szybko korzonki gniją Sad
Zapisane

"Żeby zdobyć wiedzę - trzeba się uczyć. Żeby zdobyć mądrość - trzeba obserwować"
                                                       Marilin vos Savanti

Pozdrawiam, Leszek
Waterloo
Nowicjusz
*
Offline Offline

Płeć: Mężczyzna
Wiadomości: 143



« Odpowiedz #31 : Stycznia 19, 2014, 20:57:36 »

Dzięki za radę...Będę uważał, ale teraz niech sobie spokojnie będzie Smile
Zapisane
Strony: « 1 2   Do góry
  Drukuj  
 
Skocz do: